Kdo jsem?

Během dětství jsem se rozhodla být profesionální kadeřníci, nejlepší ve městě a okolí, mít svůj salón a být pánem svého času. Vzdělávat se, cestovat a budovat svou značku. Já to dokázala pracovala jsem na svém snů, ve dne v noci.

Tak jsem si řekla: ,,Proč ne?“ Nicméně i když si myslím, že vlasy jsou čím dál přijatelnější, při mém povolání, kde se často setkávám s klienty, bylo nutné, aby byly dokonalé. Viděli hned svou změnu. Fotky pořízené před proměnou i po proměně mohli klienti vidět hned nebo i svou sbírku po 15 letech. Ano už taková sbírka střihů, proměn, školení, seminářů, veletrhů, show, a různých akcí mám za sebou.

Tehdy neexistovaly na internetu stránky, které by se věnovali vlasům. Když jsem nenašla potřebné praktické informace, rozhodla jsem se, že budu experimentovat na vlastní kůži.

Po několika nepovedených střizích a s použitým materiálem jsem si poznamenala pár technik a fíglů, které mi přišly zajímavé a umístila jsem je na web a tak se zrodila Jana Karásková Info web. Nyní se pracuje na nových stránkách TenUcesChci.cz

Počet návštěv na webu rychle rostl a hodně navštěvované galerie účesů. Začala jsem se tedy starat o kvalitua obrátila jsem se na profesionály, abych shromáždila jejich zkušenosti a techniky. Cílem bylo obohatit stranky, aby rady jednoho kadeřníka při péči o vlasy mohli využívat všichni.

Tento zájem o řemeslo zažívající v Česku velký rozmach mi otevřel dveře do docela malého světa. Začala jsem se účastnit různých školení, a byla jsem tam světkem nádherných setkání. Objevila jsem svět, kde panuje dobrá nálada a kde kadeřníci vyprávěli o svém povolání ne jako o práci, ale jako o opravdové vášní.

Začala jsem také testovat kvalitu vlasů zákaznic a sbírala fota účesů před proměnou i po proměně. Pak, abych vyhověla žádostem stále početnějších návštěvníků na mém webu, jsem se rozhodla vytvořit nový web, kde mohou najít celou škálu účesů pro inspiraci.

A tak se zrodil Prakticky průvodce světem vlasů. Stejně jako stránky i skupina, v nichž popisuji krok za krokem jednoduché etapy, jak získat dokonalé vlasy. Protože jsem se setkala se zapálenými kadeřníky, tato knížka obsahuje z každého z nich trochu.

Takže, ať jste začátečník nebo pokročilý a hledáte různé fígle nebo listujete jen tak ze zvědavosti, doufám, že tento průvodce splní vaše očekávání, dodá vám chuť experimentovat s novinkami a posune vás dál ve vytváření vašeho osobního stylu a vaších vlasů.